top of page
DJI_0070.jpeg

Ο Μικρός Κόσμος
Το άνετο ξενοδοχείο στον ελαιώνα

Καλώς ήρθατε!

Logo.jpeg

Στα νότια της Κρήτης, φωλιασμένο σε έναν ελαιώνα, απομονωμένο αλλά όχι μακριά από ειδυλλιακά χωριά, περιτριγυρισμένο από υπέροχα τοπία και όχι μακριά από απόκρημνα βουνά, κοντά στις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, έχει δημιουργηθεί ένα "cozy", άνετο, μικρό ξενοδοχείο μπανγκαλόου για ενήλικες - με άφθονο χώρο για ιδιωτικότητα και συντροφικότητα:

Ο Μικρός Κόσμος

Το Ξενοδοχείο Κρητικό Resort για επισκέπτες από 18 ετών και άνω.

Ανοιχτό όλο το χρόνο.

Button

Αυτό είναι το "Ο Μικρός Κόσμος":

Έντεκα μεγάλα, φωτεινά, άρτια εξοπλισμένα και ειδικά σχεδιασμένα μοντέρνα μπανγκαλόου για ένα, δύο ή τέσσερα άτομα, τα οποία είναι ευχάριστα για να ζείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, με βεράντα, άφθονο χώρο μέσα και έξω, ιδιωτικότητα και "την δική τους ελιά". - Ένα μπανγκαλόου είναι κατάλληλο για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου.


Μια πισίνα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων με χώρους ηλιοθεραπείας γύρω της που δένουν με το τοπίο, ένα μικρό SPA με σάουνα και κήπο σάουνας.


Μια ταβέρνα για πρωινό και δείπνο με ειδικά κρητικά πιάτα, μια "πλατεία του χωριού" κάτω από μια ελιά 600 ετών.

Πολλά μικρά μονοπάτια οδηγούν μέσα από τους εκτεταμένους χώρους σε διάφορους κήπους, ελαιώνες και σημεία θέασης με καθιστικά και μέρη για να απολαύσετε το ποικιλόμορφο τοπίο του θέρετρου από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να το βιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις.

Anker 1

Ο μικρός κόσμος - Αυτός ο "Μικρός Κόσμος" προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για μια ευχάριστη και έντονα βιωματική διαμονή. Το όνομα αναφέρεται επίσης στη γραφική ποικιλομορφία που προσφέρει ο "Μικρός Κόσμος" σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Εδώ οι φιλοξενούμενοι πρέπει να αισθάνονται καλά παντού.

Το "Ο Μικρός Κόσμος" προσφέρει αρκετή ιδιωτικότητα για όλους, αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί χώροι και μέρη που προσκαλούν για επικοινωνία

Πρόκειται για ένα μαγικό, φυσικό τοπίο στο "O Μικρός Κόσμος" - ένα τοπίο όπου οι σκέψεις μπορούν να ρέουν και ο χρόνος χάνει τη δομή του. Εδώ το σώμα και το μυαλό μπορούν να αναπνεύσουν, να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να συγκεντρωθούν ήρεμα σε νέα πράγματα.

Οι οικοδεσπότες του ο μικρός κόσμος ανυπομονεί να σας καλωσορίσει!

Salbei.jpeg
Anker 2
Logo.jpeg

Adults Only

"Ο Μικρός Κόσμος" είναι ένα ξενοδοχειακό θέρετρο για ενήλικες - για σόλο ταξιδιώτες, ζευγάρια, φίλες και φίλους: για όλους τους περιπετειώδεις, που αναζητούν την ειρήνη, που αγαπούν την ευχαρίστηση από 18 ετών.

Anker 3

Άνεση και οικολογία

Logo.jpeg

Η πολυτέλεια προσφέρει "Ο Μικρός Κόσμος" στο χώρο που δίνεται σε κάθε άτομο. Αυτό δεν σημαίνει μόνο το μέγεθος των μπανγκαλόου, αλλά και τους χώρους που μπορεί να βρει ο κάθε επισκέπτης για τον εαυτό του στον μεγάλο χώρο. Αλλά η πολυτέλεια εντοπίζεται επίσης στην άνετη επίπλωση των μπανγκαλόου του, τα οποία εναρμονίζονται με το τοπίο χωρίς να το υποβαθμίζουν.

Η πολυτέλεια βρίσκεται επίσης στις δυνατότητες να βρίσκεσαι στον "Μικρό Κόσμο", με τις πιο όμορφες συνθήκες για να βιώνεις συνειδητά το "time out", να το απολαμβάνεις και - όποιος θέλει - να το δημιουργείτε μαζί..

PoolSonnenuntergang.jpg

Μέθοδος κατασκευής, υλικά, τοποθέτηση των μπανγκαλόου: Κατά το σχεδιασμό και την κατασκευή του συγκροτήματος δόθηκε έμφαση στην οικολογική δόμηση.

Όλα τα μπανγκαλόου τοποθετήθηκαν έτσι ώστε να μην χρειαστεί να κοπεί ούτε ένα ελαιόδεντρο.

Η ενέργεια που απαιτείται στο "O Μικρός Κόσμος" παράγεται με το δικό του φωτοβολταϊκό σύστημα, το οποίο είναι τοποθετημένο στην οροφή του χώρου στάθμευσης. Το νερό θερμαίνεται με ηλιακούς συλλέκτες.

Το χρησιμοποιημένο νερό επεξεργάζεται και χρησιμοποιείται για το πότισμα των φυτών.

Στον κήπο υπάρχουν μόνο φυτά, τα οποία μπορούν επίσης να βρεθούν στη γύρω περιοχή.

Τα κρεβάτια με τα ειδικά στρώματα και τις επικαλύψεις τους (coco-mat®) και σχεδόν όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πρώτες ύλες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Η λογική οικονομία στη χρήση των πόρων, χωρίς να διακυβεύεται η ευημερία των επισκεπτών, και η προσεκτική συνύπαρξη με τη γύρω φύση είναι αυτονόητη στο "O Μικρός Κόσμος".

Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα σχέδιο επισκόπησης.

Και εδώ παρουσιάζονται οι οικοδεσπότες (en)

 

DJI_0070.jpeg

A place to relax and recharge your batteries.

To experience and to catch your breath and absorb.

bottom of page